Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα να φτάνουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς αποστέλλονται από εμάς. Συνιστούμε τον έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές προϊόντων που πληγήκαν κατά τη μεταφορά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατεστραμμένο προϊόν

Σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόν κατεστραμμένο που οφείλεται στην μεταφορά, θα πρέπει να κρατήσετε την αρχική συσκευασία στην οποία το παραλάβατε (κουτί ή σακούλα με όλο το περιεχόμενο – χαρτιά περιτυλίγματος, bubbles κλπ), ώστε να παραληφθεί για έλεγχο από την εταιρεία μεταφοράς Γενική Ταχυδρομική & να γίνει αποζημίωση ή αντικατάσταση. Η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει ως & 2 εβδομάδες από την εταιρεία κούριερ. Η αντικατάσταση γίνεται μετά τον έλεγχο από τη Γενική Ταχυδρομική & την παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που η αποστολή σας σταλεί με ACS Courier, θα πρέπει να ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων κατά την παραλαβή, παρουσία του διανομέα, ώστε να γίνει αντικατάσταση σε περίπτωση φθοράς. Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει αντικατάσταση προϊόντων εάν δεν ανοιχτεί το πακέτο παρουσία του διανομέα, όπως αναγράφεται & στο Voucher αποστολής.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κρατήσετε το κατεστραμμένο προϊόν & να σας επιστραφεί μέρος της αξίας του (αναλογικά με τη φθορά), είτε ως χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε ως εκπτωτικό κουπόνι για επόμενη αγορά σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ελλαττωματικό προϊόν

Ωστόσο εάν παραλάβατε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, είμαστε εδώ για να βρούμε την καλύτερη λύση!

Γι αυτό:
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε είναι ελαττωματικό, η εταιρία θα σας το αντικαταστήσει ή θα σας επιστρέψει τα χρήματα εφόσον το επιθυμείτε. Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο morfibeauty.gr εντός 7 ημερών.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης ή μη ικανοποίησης ή λάθος παραγγελίας, η Εταιρία μπορεί να σας επιστρέψει το σύνολο της αξίας των προϊόντων αφαιρώντας τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω είναι τα προϊόντα που επιστρέφονται να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (η συσκευασία των ειδών να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί και να μην υπάρχουν ζημιές), όπως επίσης και να διαθέτετε το τιμολόγιο η την απόδειξη λιανικής. Θα εξετάσουμε το προϊόν και εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αυτή γίνεται εντός 30 ημερών από την ημέρα που ζητήσατε επιστροφή, εάν επιθυμείτε αντικατάσταση, θα γίνει άμεσα & βάση της διαθεσιμότητας που αναγράφεται στην περιγραφή του προϊόντος. Σε περίπτωση έλλειψης, κατάργησης ή οποιασδήποτε άλλης ειδικής περίπτωσης που δεν μπορούμε να προβούμε στην αντικατάσταση του προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας & θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, όπως αυτή αποδεικνύεται από την εταιρεία courier.

Παρακαλούμε σε περίπτωση επιστροφής να συνοδεύετε τα επιστρεφόμενα είδη με το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής.

Η αποστολή των επιστρεφομένων ειδών γίνεται, στην ακόλουθη διεύθυνση, με έξοδα αποστολής του πελάτη:

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με την εταιρία στο info@morfibeauty.gr ή στο τηλέφωνο

Μετάβαση στο περιεχόμενο