Θεραπείες Προσώπου

morfi-beauty-therapeies-prosopou

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης της υγείας μας

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης της υγείας μας και επηρεάζεται άμεσα τόσο από το εσωτερικό του οργανισμού όσο και από το εξωτερικό περιβάλλον.

Οι ορμονικές διαταραχές, και τα διάφορα προβλήματα του οργανισμού μπορούν να επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος μας καθώς μπορεί να είναι και η αίτια διαφόρων δερματικών εκδηλώσεων.

Ωστόσο ο ήλιος, η αφυδάτωση, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το stress επηρεάζουν άμεσα και επιδεινώνουν την φυσιολογική φθορά του δέρματος.

Ιδίως το δέρμα του προσώπου το οποίο είναι ποιο άμεσα εκτιθέμενο σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό.

Κατά συνεπεία έχουμε εμφάνιση ρυτίδων, πανάδων, χαλάρωση δέρματος, ευαισθητοποίηση δέρματος, ακμή, αφυδάτωση.

Το κάθε δέρμα είναι μοναδικό και με πολλές διαφορετικές ανάγκες γι’ αυτό στο κέντρο αισθητικής  Μορφή έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη ποικιλία ολοκληρωμένων θεραπειών, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε προβλήματα σας απασχολεί.

Με την σωστή διάγνωση και καθοδήγηση θα επιλέξουμε το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε ώστε να έχουμε την λύση.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση της όψης και της υγείας του δέρματός σας καθώς και η διατήρησή του μέσω των επαγγελματικών εξειδικευμένων θεραπειών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο