Κυτταρίτιδα – SPM

Κυτταρίτιδα - SPM

Το μασάζ αντλίοαναρρόφησης αναβιώνει την παραδοσιακή μέθοδο της βεντούζας, σε σύγχρονη μορφή, ο οίκος Weyergans βασιζόμενος στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμητολογικές έρευνες, συνδύασε αυτή τη μέθοδο με το μασάζ. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αυτό το μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας προσφέροντας πολλαπλά θετικά αποτελέσματα.

Το μασάζ αντλιοαναρρόφησης κινητοποιεί έντονα τη λέμφο και τη λεμφική κυκλοφορία, επιταχύνει την καύση των λιποκυττάρων, ισχυροποιώντας το συνδετικό ιστό με τη δράση ειδικών ενζύμων.

Εξαιτίας αυτών των αποτελεσμάτων εφαρμόζεται ανελλιπώς σε όλες  τις θεραπείες

Ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις κυτταρίτιδας, αποθεμάτων συσσωρευμένου λίπους, χαλαρού συνδετικού ιστού, προβληματικό δέρμα, απάλυνση γραμμών και ρυτίδων, ραγάδων, αποκατάσταση μετά από χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις.

Ακόμη χρησιμοποιείται σε θεραπείες  έντονης χαλάρωσης, εσωτερικού μέρους άνω άκρων και περιοχής των μηρών.

  • Λεμφική παροχέτευση για αποτοξίνωση και καθαρισμό
  • Κυτταρική αναγέννηση
  • Διέγερση της αιματικής κυκλοφορίας
  • Σύσφιξη του συνδετικού ιστού
  • Αναγέννηση του λεπτού και πρόωρα συρρικνωμένο δέρματος του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ
  • Περιποίηση του διπλοσάγονου
  • Ενδοδερμικό μασάζ
  • Ενεργοποίηση της πεπτικής οδού

Το SPM®είναι μία θεραπεία που μπορεί μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο.

Σε κάθε περιστατικό,  η εξατομικευμένη  εκτίμηση είναι απαραίτητη για να καθορίσουμε το θεραπευτικό πλάνο.

Ωστόσο, για το σώμα ως ολοκληρωμένη  θεραπεία χρειάζονται κατά μέσο όρο 12 εφαρμογές  συνολικά με 2 συνεδρίες  την εβδομάδα.

Ενώ σε περιπτώσεις που αποτελεί μέρος ενός συνδυαστικού προγράμματος  με άλλες τεχνολογίες μπορεί εφαρμόζεται μια συνεδρία  ανα 7 με 10 ημέρες, μέσα στο θεραπευτικό πρόγραμμα  για όσο αυτό διαρκεί.

Και για το πρόσωπο  μπορεί να εφαρμοστεί ως συνδυαστική  θεραπεία,  για ακόμη θεαματικότερα αποτελέσματα, στον καθαρισμό  προσώπου, την μεσοθεραπεια, το RF και όλες τις θεραπείες προσώπου όπου το μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί.

Ακόμη και σαν θεραπεία από μόνη της, αφού μέσω τις ενεργοποίησης  τις αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας αποβάλει τις τοξίνες και ενεργοποιείται η κολλαγονογένεση και είναι ιδανική  ολιστική θεραπεία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο