Σύσφιξη – EMS

600cal /30’

Δεν είναι επιστημονική φαντασία είναι η νέα επιστημονική πραγματικότητα στο body reshaping

Πρόκειται για τεχνολογία Hi-EMT( High Intensity Electomagnetic Muscle Training) λειτουργεί με ηλεκτρομαγνητικά κύματα χωρίς να μας διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς να μπλοκάρει από την ύπαρξη λίπους όπως συνέβαινε σε παλαιότερες πλατφόρμες.

Προκαλεί 30.000 συσπάσεις ανά συνεδρία που αντιστοιχεί σε 5,5 ώρες σκληρής γυμναστικής και φτάνει στο 100% της απόδοσης.

Τι πετυχαίνουμε;

Με το EMS στοχεύουμε στις μυϊκές ίνες και πετυχαίνουμε την αύξηση του όγκου των μυών, γράμμωση, μυϊκή ενδυνάμωση, και ενεργοποιείται η καύση περισσότερων θερμίδων έως και 600 θερμίδες ανά 30 λεπτά.

Δρα σε βάθος ενεργοποιώντας όλο τον μυ και όχι μόνο την επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή γράμμωση και η ανασήκωση (lift).

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν πως ρίχνει την κακή χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και απελευθερώνει ενδορφίνες, δίνοντας έτσι ένα νέο τρόπο πρόληψης για καλύτερη υγεία και ευεξία.

Μήπως είναι πολύ δυνατό για εμένα;

Το EMS είναι στατικός τρόπος εκγύμνασης και προστατεύει από τραυματισμούς στους τένοντες και θλάση στους μυς, έτσι το καθιστά ιδανικό τρόπο εκγύμνασης για όσους δεν αθλούνταν στο παρελθόν ή υποφέρουν από παλαιότερους τραυματισμούς.

Ποια είναι η συχνότητα των συνεδρίων και πόσο διαρκεί;

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται από δυο έως και τρεις την εβδομάδα και δεν εφαρμόζονται την ίδια μέρα με άλλη άσκηση.

Οι συνεδρίες είναι καλό να απέχουν τουλάχιστον δύο μέρες μεταξύ τους.

Σε κάθε συνεδρία μπορείτε να εφαρμόζεται έως και δύο περιοχές ταυτόχρονα με τις 4 κεφαλές που διαθέτει το μηχάνημα και μπορείτε την ίδια μέρα να κάνετε πάνω από 2 περιοχές.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο