Σύσφιξη – Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι από τις ποιο διάσημες θεραπείες σώματος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, λυποδιάλυσης και σύσφιξης.

Στην μεσοθεραπεία σώματος διεισδύουμε δραστικά συστατικά στο μεσόδερμα όπως το οργανικό πυρίτιο και η φωσφατιδιχολίνη , καρνιτίνη και καφεΐνη. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε οφέλη όπως:

  • Μειώνει την εικόνα φλοιού πορτοκαλιού
  • Μειώνει το τοπικό πάχος
  • Διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη
  • Βοηθά στην μικροκυκλοφορία
  • Βελτιώνει την όψη και την ύφη του δέρματος

Με αποτέλεσμα να έχουμε μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι τα μπράτσα, οι γλουτοί, η κοιλιά, οι μηροί και τα γόνατα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα και πότε φαίνεται;

Τα αποτελέσματα είναι η μείωση της κυτταρίτιδας, της τοπικής λυποδιάλυσης καθώς και η βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την δεύτερη συνεδρία συνήθως.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται, και κάθε πότε?

Ανάλογα με το βαθμό και το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε εξαρτάται και το θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε.

Συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1-2 εβδομάδες. Η επανάληψη της θεραπείας 1-2 φορές τον χρόνο είναι απαραίτητη για την διατήρηση του αποτελέσματος.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Ανάλογα την έκταση της επιφάνειας της υπό θεραπεία περιοχής.

Σε ποια ηλικία εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοστεί από το τέλος της εφηβείας και μετά, ανεξαρτήτως ηλικίας καθώς και όταν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει, αρχίζουν να είναι ορατά.

Πονάει ;

Η μεσοθεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη. Η εφαρμογή της γίνεται με ειδική συσκευή electroporation και έχει ευχάριστη αίσθηση χωρίς να αφήνει μελανιές ή οιδήματα.

Τι θα πρέπει να προσέξετε μετά την εφαρμογή;

Για 24 ώρες δεν θα πρέπει να γυμναστείτε, να κάνετε πολύ ζεστό ντους, σάουνα ή μασάζ. Συστήνεται η κατανάλωση νερού και η εφαρμογή ενυδατικών προϊόντων.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να μας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους και ανάλογα τον βαθμό να χρειαστεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για καλυτέρα αποτελέσματα.

Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την ισορροπημένη διατροφή και την σωματική άσκηση, όμως μπορεί να αντιμετωπίσει επίμονα τοπικά προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με διατροφή και άσκηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο