Σύσφιξη – RF

Η πιο διάσημη και δραστική θεραπεία για τη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα

Η εξέλιξη της ραδιοσυχνότητας είναι εδώ!

Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν ελεγχόμενα σταθερά και ομοιόμορφα τους ιστούς του χορίου και ταυτόχρονα έλκουν την παραγωγή ενός αυξητικού παράγοντα που είναι υπεύθυνος για τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών.

Το αποτέλεσμα της διέγερσης των ινοβλαστών είναι η αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης στους ιστούς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης να γίνονται πλουσιότερες στο χόριο και να στηρίζουν τη δομή του δέρματος καθώς το δέρμα γεμίζει με φυσικό κολλαγόνο.

Που εφαρμόζεται;

Η ραδιοσυχνότητα εφαρμόζεται τόσο στο σώμα για σύσφιξη, λιποδιάλυση και βελτίωση της κυτταρίτιδας, οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι κοιλιά, εσωτερικό μηρών, γόνατα, γλουτοί καθώς και στη δύσκολη περιοχή των χεριών «μπρατσάκια», όσο και στο πρόσωπο, για σύσφιξη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, μείωση του διπλοσάγονου, μείωση των ρυτίδων, βελτίωση της υφής του δέρματος και αύξηση του όγκου του δέρματος «plamping».

Ποια είναι η αίσθηση;

Με την ραδιοσυχνότητα θα αισθάνεστε ένα ζεστό μασάζ σε όλη την επιφάνεια εφαρμογής της θεραπείας.

Πότε εφαρμόζεται;

Η ραδιοσυχνότητα μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο καθώς πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία και δεν υπάρχει κανένας φόβος φωτοευαισθησίας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; και με τη συχνότητα εφαρμόζονται οι θεραπείες

Ο εξατομικευμένος τρόπος αντιμετώπισης κάθε περιστατικού, σε συνδυασμό με τη σωστή διάγνωση του προβλήματος μας επιτρέπει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μισό χρόνο συγκριτικά με παλιές συμβατικές τεχνολογίες RF. Ωστόσο το θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε, εξαρτάται σημαντικά από το πάχος του δέρματος, την ανατομική θέση και το είδος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, από την πρώτη συνεδρία και πολλαπλασιάζονται με το πέρασμα των συνεδρίων.

Ενδείκνυται 6 συνεδρίες κατά μέσο όρο ανά μία με δύο εβδομάδες με τα μέγιστα αποτελέσματα να είναι ορατά στους δύο με τρεις μήνες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο